VALORANT Yeni Skin Paketi, Alaz Kapsülü Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Özellikleri

VALORANT Yeni Skin Paketi, Alaz Kapsülü Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Özellikleri

Valorant oyunu nihayer Çin piyasasına adımını atıyor. Bunun şerefine Valorant oyunu Alaz Kapsül (İgnite Capsule) adında bir skin paketini oyuncuların beğenisine sunuyor. Çin piyasasına çıkışı ile birlikte oyuncuların mağaza bölümünde yer alacak olan Alaz Kapsül ilk olarak sadece Çin'de olacağı bilgisi gelmişti fakat Valorant Çin resmi sayfasında yayınlanan yazıya göre Alaz skin paketi Global olarak tüm sunucularda yer alacak. VALORANT Alaz yelpaze satın al

Valorant oyunu nihayer Çin piyasasına adımını atıyor. Bunun şerefine Valorant oyunu Alaz Kapsül (İgnite Capsule) adında bir skin paketini oyuncuların beğenisine sunuyor. Çin piyasasına çıkışı ile birlikte oyuncuların mağaza bölümünde yer alacak olan Alaz Kapsül ilk olarak sadece Çin'de olacağı bilgisi gelmişti fakat Valorant Çin resmi sayfasında yayınlanan yazıya göre Alaz skin paketi Global olarak tüm sunucularda yer alacak. 

Alaz kapsül skin paketinde 1 adet yakın dövüş silahı yer almaktadır. Yakın dövüş silahını ismi ise Alaz Yelpaze adında oldu. Alaz Yelpaze silahında tamamen Çin dokunuşları bulunmaktadır. Animasyon olarak VFX ve SFX animasyon yükseltmesi bulunmaktadır. Ayrıca 1 adet renk varyantı ile oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Alaz skin paketi 14 Temmuz 2023 Tarihinde Valorant Mağazasında çıkışını yapacak. Paket halinde satın alınabilecek olan Alaz skin paketi bir daha Gece Pazarı ve Mağaza bölümünde yer almayacak.

ALAZ KAPSÜL SKİN PAKETİ KAÇ VP?

Alaz Kapsül skin paketinde bir adet yakın dövüş silahı (Alaz Yelpaze), 2 adet sprey ve 2 adet oyuncu kartı yer almaktadır. Ayrıca paket ile birlikte Alazsoylu Unvanı da geliyor. Alaz Skin paketi Seçkin (Exlusive) skin paketi serisinde olduğundan dolayı 4710 Valorant VP ile satın alınabilecek.

- Alaz Yelpaze (İgnite Fan) Kaç VP? 4.350 Valorant VP

ALAZ KAPSÜL (İGNİTE CAPSULE) ANİMASYON SEVİYELERİ

Alaz skin paketinde silah olarak sadece yakın dövüş silahı yer almaktadır.

Yakın Dövüş Silahı (Alaz Yelpaze)

1. Seviye – Özel model değişikliği

2. Seviye – Özel donatma ve kaydırma animasyonları, görsel efektler ve ses

1. Renk Varyantı - Mor

ALAZ KAPSÜL RENK VARYANTLARI

Alaz Yelpaze

VALORANT Yeni Skin Paketi, Alaz Kapsülü Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Özellikleri

Baz

VALORANT Yeni Skin Paketi, Alaz Kapsülü Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Özellikleri

1. Renk Varyantı


VALORANT Alaz yelpaze satın al


PUBG Mobile ucuz ve güvenli UC nereden satın alınabilir?
PUBG Mobile ucuz ve güvenli UC nereden satın alınabilir?

Hızlı ve güvenilir UC alımlarında UcuzPin.com her zaman yanınızda! 7/24 anında teslimat ve en uygun fiyat garantisi ile PUBG Mobile UC satın alabilir, dilerseniz mobil ödeme, kredi kartı, havale gibi pek çok ödeme yöntemi ile alışverişlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz.