Total War Pharaoh, Türkçe Dil Seçeneği ile Geliyor!

Total War Pharaoh, Türkçe Dil Seçeneği ile Geliyor!

Ekim ayında piyasaya sürülmesi planlanan Total War Pharaoh, strateji oyunlarının sınırlarını zorluyor.

Total War serisinin en son sürümü, "Total War Pharaoh", bizleri tarih öncesi Mısır’ın göz alıcı dünyasına davet ediyor. Bu heyecan verici oyun, oyuncuları Tunç Çağı'nın sonuna, Mısır'ın Yeni Krallık dönemine götürüyor ve onlara benzersiz bir tarih ve strateji deneyimi sunuyor. Ekim ayında piyasaya sürülmesi planlanan Total War Pharaoh, strateji oyunlarının sınırlarını zorluyor ve oyuncularına beklenmedik bir macera sunuyor.

Total War Pharaoh, Türkçe Dil Seçeneği ile Geliyor!


Total War Pharaoh, oyuncularına tarihi Mısır'ın son Firavunu olma fırsatı sunarken bu eski ve simgesel medeniyetin çöküşüne karşı direnişin anahtarı olma şansı da sunuyor. Oyunun öne çıkan özelliklerinden biri de özelleştirilebilir hikaye modu. Total War Pharaoh hikaye modu, rastgele başlangıç konumları, çeşitli kaynak ayarları ve hatta doğal afetler gibi bir dizi özelleştirme seçeneği içeriyor. Bu özellikler, her oyunun benzersiz ve farklı olmasını sağlıyor. Böylece her seferinde yepyeni bir deneyim sunuyor.


Total War Pharaoh, savaşlarının dinamizmini artıran hava koşullarının yanı sıra ateşin yayılması gibi etkenlerle de öne çıkıyor. Gök gürültülü fırtınalar ve kum fırtınaları gibi hava değişiklikleri, savaşların gidişatını ve sonuçlarını büyük ölçüde etkileyebiliyor.


Bu oyunda Mısır, Kenan ve Hitit olmak üzere üç farklı kültürü deneyimleyebilirsiniz. Sekiz Grup Lideri seçeneği arasından birini seçerek benzersiz oyun tarzlarına dâhil olabilir ve çeşitli birimleri yönetebilirsiniz. İster diplomasi yoluyla ister savaşla, liderlik yeteneğinizi kanıtlamanız ve zengin kültür merkezleri olan Mısır, Kenan ve Anadolu'da geniş bir imparatorluk kurmanız gerekiyor.


Total War Pharaoh, oyuncuları, Nil’in bereketli kıyılarından Sina Yarımadası’nın çorak çöllerine, eski Anadolu'nun kayalıklarına kadar uzanan geniş bir coğrafyada unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Bu yolculukta Eski Mısır’ın zirve yaptığı dönemin göz kamaştırıcı ve canlı dünyasını keşfedebilirsiniz.


Total War Pharaoh, Türkçe Dil Seçeneği ile Geliyor!


Oyun, hem Steam hem de Epic Games Store’da dijital olarak yayınlanacak. Total War Pharaoh, tarih ve strateji tutkunları için kaçırılmaması gereken bir deneyim sunuyor.

Oyun dünyasındaki en son haberler ve detaylara ulaşmak için sitemizin Haberler sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın. Bu platformdan en popüler oyunlara, yama notlarına ve tüm güncellemelere ulaşabilirsiniz. Oyun dünyasındaki en yeni trendleri bizimle birlikte izlemeye devam edin. İyi oyunlar!