Epin Nedir?

Epin Nedir?

Hızla gelişen dijitalleşme, pek çok alandaki kuralları yeniden belirler. Dijitalleşmenin beraberinde getirdiği yenilikler arasında sanal ödeme aracı olarak kullanılan e-pin de yer alır. Daha çok oyun içi alışverişlerde başvurulan bu ödeme yöntemi, güvenli ve hızlı olmasıyla her geçen gün daha fazla internet kullanıcısı tarafından tercih edilir. Yazının devamında geleceğin dünyasına adını yazdıran e-pin hakkındaki detayları görebilirsiniz.

Epin nedir?

E-pin nedir ve nasıl satın alınır? Epin harcamalarımı nereden yapmalıyım? Oynadığım oyunun epinleri var mıdır?

E-pin Nedir?

E-pin bir diğer ismi ile "kod" olarak tabir edilen ve sayılardan oluşan bir çeşit Dijital Ürünler'dir. Oynadığınız oyunlarda ya da uygulamalar içerisinde satın alımınızı sağlayan çeşitlü ürünler ile oyununuzun ya da uygulamanızın yer aldığı platformda "Redeecom Code" ya da "Kod Kullan" gibi seçenekleri kullanarak yükleme yapabilmenizi sağlar. E-pin, dijital para birimi olarak da geçer ancak en sık tabiri "kod satın almak"tır.

E-pin İngilizce Açılımı; Electronic Personal Identification Number

E-pin Nerelerde Kullanılır?

Günümüzde oyun firmalarının en net gelir kaynakları satılan oyun içi ürünlerdir. Bu ürünler oyundan oyuna değişiklik gösterebilir ancak en basit şeklinde; tasarımlar (skinler), giysiler, güçlendirmeler, sürpriz paketler ve buna benzer tüm diğer ürünlerini satabilmesi için online platformlarda bu ürünlerin karşılığı olan "Kod" (e-pin) satışını gerçekleştirir. Oynadığınız oyun içerisindeki ürünleri satın alabilmeniz için öncelikle e-pin yani koda ihtiyacınız vardır. Bu e-pin ve kodların satın alınabildiği en güvenilir adres ucuzpin.com'dur. Tüm online oyunlarda ya da online platformlarda; Steam, Origin, uPlay, Google Play, AppeStore gibi ve buna benzer platformlarda satın almak istediğiniz ürünler için E-pin kullanılmaktadır.

E-pin Nereden Satın Alınır?

E-pin ürünlerini satın almadan önce bilmeniz gereken en önemli şey, satın aldığınız platformun ne kadar güvenli olduğudur.

UcuzPin'in güvenilirliği hakkında buraya tıklayın.

E-pin, kod satın alım işlemlerinizi 7/24 sorun yaşamadan ve otomatik olarak ucuzpin üzerinden yapabilirsiniz. En çok bilinen ve satışı gerçekleşen Wolfteam Nakit, Steam Cüzdan kodu, League of Legends Riot Point, Point Blank NG, Legend Online Oasis, Knight Online Cash, Travian Altın, Google Play, Apple iTunes ve daha yüzlercesi ile şu an Türkiye'de 1400'ü aşkın kategorisi ve 2600'ü geçik ürün yelpazesi ile e-pin kod almak isteyen herkese hizmet vermektedir. 

Neden UcuzPin'den almalıyım?

Yukarıda belirtilen güvenirlik yazısında okuduklarınızın yanı sıra, ucuzpin 7/24 ve 10+ çalışanı ile kesintisiz hizmet veren, Türkiye oyun sektörü içerisindeki hizmet kalitesini yukarıya taşıan bir firma olarak lanse ediliyor. Rekabetin yoğun olduğu sektörün içerisinde öncü olarak yenilikleri, hedefleri ve oluşumları ile dikkat çeken genç ve dinamik bir ekibe sahibiz. 
Ödeme Altyapısı ve Güvenliği
En önemli ve güvenlik seviyesi en üst seviyede olan ödeme kuruluşları ile ortak çalışmaktayız. Vallet başta olmak üzere tüm ödeme seçenekleri sunabilen, oyun parası karşılığında dahi bakiye yüklemenize olanak sağlayan bir sistemimiz mevcut.
Ödeme Yöntemlerini görüntülemek için lütfen buraya tıklayın.
 
Sistem ve Yazılım Güvenliği
Softanka Yazılım şirketi tarafından 7/24 saldırı korumalarına karşı korunmaktatır.
256 Bit SSL Güvenlik Sertifikası
3D Secure (Güvenli Alışveriş)


The Witcher 3, Tüm Zamanların En Çok Satan 10 Oyunu Arasında Tahtını Kurdu!
The Witcher 3, Tüm Zamanların En Çok Satan 10 Oyunu Arasında Tahtını Kurdu!

CD Projekt RED'in geliştirmekte olduğu birçok proje arasında odağına aldığı yeni Witcher üçlemesi öne çıkıyor.